Кошик
1154 відгуків
А у нас обновление ассортимента:)СМОТРЕТЬ НОВИНКИ
+380 (66) 917-00-26
Купальники Marko, вишиванки, флісовий одяг. Безкоштовна доставка від 1000 грн.
Кошик

Політика конфіденційності. Угода

Політика конфіденційності. Угода

1. Умови використання сайту koketka-shop.com.ua

1.1. Дана угода (іменоване надалі Угода) являє собою оферту умов з використання веб-сайту koketka-shop.com.ua (далі – Сайт), в особі Адміністрації сайту і фізичної особи (далі ― Користувач), і регламентує умови надання Користувачем інформації для розміщення на Сайті.
1.2. Користувачем Сайту вважається будь-яка фізична особа, яка коли-небудь здійснила доступ до Сайту, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.
1.3. Користувач зобов'язаний повністю ознайомитися з цим договором до моменту оформлення замовлення на Сайті. Оформлення замовлення на Сайті означає повне і беззастережне прийняття Користувачем цієї Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди, використання Сайту Користувачем повинно бути негайно припинено.
1.4. Цю Угоду може бути змінено та/або доповнено Адміністрацією Сайту в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Ці Правила є відкритим і загальнодоступним документом.
1.5. Угода передбачає взаємні права і обов'язки Користувача та Адміністрації Сайту по наступним пунктам:

  • Порядок використання Сайту
  • Політика конфіденційності
  • Обмеження відповідальності Адміністрації сайту
  • Порядок дії Угоди.

2. Порядок використання Сайту

2.1. Сайт koketka-shop.com.ua дозволяє вам переглядати і завантажувати інформацію з нашого сайту виключно для особистого некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали сайту, поширювати для суспільних або комерційних цілей. Будь-яке використання інформації на інших сайтах або в комп'ютерних мережах без активного посилання на джерело забороняється.
2.2. При реєстрації на сайті та оформленні замовлень, ви погоджуєтеся надати достовірну та точну інформацію про себе і своїх контактних даних. Інтернет магазин Кокетка залишає за собою право розсилки наших акційних пропозицій на ваш номер або пошту, зазначені в замовленні. Якщо ви не хочете отримувати інформативні повідомлення за нашими акціями, просто зателефонуйте нам і відмовтеся або напишіть відмова від розсилки на пошту kupalniki.bilyzna@gmail.com. При відмові ми зобов'язуємося виключити вашу адресу з нашої розсилки.
2.3. Ви можете звертатися до нас з питаннями, претензіями, побажаннями щодо поліпшення роботи, або з якою-небудь іншою інформацією. При цьому ви несете відповідальність, що дане звернення не є незаконним, загрозливим, дискримінує людей за якоюсь ознакою, не порушує авторські права, а також не містить образ або іншим чином порушує чинне законодавство України.

3. Персональна інформація Користувача

3.1. Адміністрація сайту з повагою і відповідальністю відноситься до конфіденційної інформації будь-якої особи, що став відвідувачем цього сайту. Приймаючи цю Угоду, Користувач дає згоду на збір та використання певної інформації про Користувача у відповідності з положеннями Закону України «Про захист персональних даних» і політикою Адміністрації сайту про захист персональних даних. Крім того, користувач дає згоду, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов'язану з вашим обліковим записом Користувача з метою надання відповідних послуг.
3.2. Адміністрація сайту зобов'язується здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно у разі, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Споживачеві.
3.3. Адміністрація сайту збирає основні персональні дані, такі як ім'я, прізвище, по батькові, адресу та електронну адресу, телефон.
3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована у випадку, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладних Адміністрації сайту. Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду, завдану таким доступом.
3.5. Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через Сайт koketka-shop.com.ua інформацію з метою поліпшення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачу (за запитами), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, що не суперечать положенням чинного законодавства України.

4. Обмеження відповідальності Адміністрації сайту

4.1. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за будь-які помилки й неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на цьому Сайті. Адміністрація сайту докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність представленої на Сайті інформації. Вся інформація і матеріали надаються на умовах "як є", без будь-яких гарантій, явних, так і неявних.
4.2. Інформація на Сайті постійно оновлюється, і в будь-який момент може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за отримання застарілої інформації з Сайту, а також за нездатність Користувача отримати оновлення інформації на Сайті інформації.
4.3. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за висловлювання і думки відвідувачів сайту, залишені в якості коментарів або оглядів. Думка Адміністрації сайту може не збігатися з думкою і позицією авторів статей та коментарів. У той же час Адміністрація сайту приймає всі можливі заходи, щоб не допускати публікацію повідомлень, що порушують чинне законодавство або норми моралі.
4.4. Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача щодо третіх осіб або третіх осіб стосовно Користувача.
4.5. Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду, збитки або витрати (реальні або можливі), що виникли у зв'язку з цим Сайтом, його використанням або неможливістю використання.
4.6. Адміністрація сайту не несе відповідальності за неповне, неточне, неправильне зазначення Користувачем своїх даних при створенні облікового запису Користувача.
4.7. При виникненні проблем у використанні сайту koketka-shop.com.ua, незгоди з конкретними розділами угоди, або одержанні Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, або інформацією образливого характеру, будь-якої іншої неприйнятної інформації, будь ласка, зверніться до адміністрації Сайту для того, щоб Адміністрація сайту могла проаналізувати і усунути відповідні дефекти, обмежити і запобігти надходженню на Сайт небажаної інформації, а також, при необхідності, обмежити або припинити зобов'язання за надання своїх послуг будь-якому Користувачеві і клієнту, навмисне порушує приписи Угоди та функціонування роботи Сайту.
4.8. В цілях вищевикладеного, Адміністрація сайту залишає за собою право видаляти розміщену на Сайті інформацію і здійснювати технічні та юридичні заходи для припинення доступу до Сайту Користувачів, що створюють згідно з висновком Адміністрація сайту, проблеми у використанні Сайту іншими Користувачами, або Користувачів, що порушують вимоги Угоди.

5. Порядок дії Угоди

5.1. Ця Угода є договором. Адміністрація сайту залишає за собою право змінити цю Угоду, так і ввести нове. Подібні зміни набирають чинності з моменту їх розміщення на Сайті. Використання Користувачем матеріалів сайту після зміни Угоди автоматично означає їх прийняття.
5.2. Дана Угода вступає в силу при першому відвідуванні Сайту Користувачем і діє між Користувачем і Сайтом протягом всього періоду використання Користувачем Сайту.
5.3. Сайт является объектом права интеллектуальной собственности Администрации сайта. Все исключительные имущественные авторские права на сайт принадлежат Администрации сайта. Использование сайта Пользователями возможно строго в рамках Соглашения и законодательства Украины о правах интеллектуальной собственности. 
5.4. Пользователь соглашается не воспроизводить, не повторять, не копировать, какие-либо части Сайта, кроме тех случаев, когда такое разрешение дано Пользователю Администрацией сайта. 
5.5. Ця Угода регулюється і тлумачиться відповідно до Законодавства України. Питання, не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.

Правовласникам: якщо ви знайшли на сайті незаконно опубліковану інтелектуальну власність (фото, текст, і ін), зв'яжіться з адміністрацією сайту для усунення проблеми.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner